Községi Önkormányzat Naturista Strand És Kemping, Balatonberény

Hétvezér Utca 2.
8649 Balatonberény
Somogy
Telefon:
(85) 377 715 Call
Fax:
(85) 377 715
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Leírás

Tel: +36 85 377 299, Telefon: +36 85 377-299
Fax: +36 85 377-715 Nyitvatartás: 2012.05.13-09.11

A Balatontourist hálózatához tartozik a Balatonberényi naturista kemping.
A Balatonszentgyörgyi Községi Közös Tanács Végrehajtó Bizottság (v.b.) titkárának, Magyar Tibornak a fejében fogant meg a balatonberényi naturista strand létesítésének gondolata. A Képes Újság 1983. október 1-jei számában olvasott a délegyházi nudistákról. Levélben kereste meg az újságíró hölgyet, aki Szőke Lászlóhoz és Damm Györgyhöz irányította őt, akik az akkor szerveződő Országos Naturista Egyesület (ONE) képviselői voltak. Ezután többszöri levélváltásra került sor.

1984. őszén egy falugyűlés alkalmával a vb-titkár felvetette egy esetleges nudista strand megépítésének tervét, amin mindenki mosolygott, de senki sem ellenezte. Ezután személyes találkozóra került sor Magyar Tibor és a nudista vezetők között. .........

Cégleírás
Az 1990 óta üzemelő 5, 5 hektáros naturista kemping a naturista stranddal természetes környezetben, nádasokkal övezett területen található. 2009-től a Balatontourist hálózatának tagja. Befogadóképessége 1600 fő. A Balaton legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező naturista kempingje. A kempingben 117 db 80 és 120 m2 közötti parcella található, valamint közvetlenül a vízparton illetve a kemping bejáratánál lévő területeken 100 sátorhely várja a látogatókat. Ezen kívül még egy motel, és két apartman áll a vendégek rendelkezésére. A motel 17 szobából és külön férfi-női zuhanyzókból áll. A szobák 2, illetve 3 ágyasak. Az igényesebbek számára 3 apartmant kínálunk. Az egyik apartman - amely egy faház - 4 vendégünk befogadására alkalmas, míg 2 új, kőből épült apartmanunk 5-5 személy számára kínál kényelmes pihenést. Az épületekben 2 hálószoba, étkező, zuhanyzó, WC, valamint jól felszerelt konyha található. Az apartmanokban megszálló vendégeink számára közvetlenül szálláshelyük mellett tudunk parkolási lehetőséget biztosítani.
A területen büfék, presszó, ill. élelmiszerbolt, masszázs szoba, mosási lehetőség segíti vendégeink sokoldalú kiszolgálását. Sportszerkölcsönző és számos sportolási lehetőség közül lehet választani.
A kempingben 2010-ben felújítottuk a vizesblokkokat és új mobilházak telepítésére is sor került.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Községi Önkormányzat Naturista Strand És Kemping

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kemping, Camping, Naturizmus, Strand, Naturista Kemping, Naturizmus Balatonberényben, Naturista Strand, Berény Naturista Kemping